Frukost

 
Tea and crumpets for breakfast. Känner mig väldigt brittisk.

Önsketräd

 
Beväpnad med supergod fruktsallad åkte jag och min syster in till Hyde Park för att picknicka. När vi håller på att leta efter en bra plats att slå läger stöter vi på dessa träd utanför ett museeum. Träden är fyllda med lappar med önskningar från folk över hela världen. De flesta var önskningar om god hälsa och livslång kärlek, men det fanns ett par guldklimpar bland grenarna som genererade ett gott skratt. Hade jag satt upp en önskning så skulle det nog varit att våra katter kunde bo med oss i London, jag saknar dem så!

Kaptener och musikaler

Hade tänkt att gå på midsommarfirande i Hyde Park i lördags, men när det bjuds på gratis musikalnummer på Trafalgar Square så blev det ändrade planer. 
 
 
Självaste Captain Jack Sparrow var också där! Han nämnde att hans favoritmusikal var Rock of Ages, en musikal som nu blivit film starring Tom Cruise.

 
Dreamboats and Petticoats hette denna 50-tals musikal. Som jag förstod så handlade den om två killar, en greaser och en posh kille, som försöker vinna en flickas hjärta. 
 
 
Jag var så glad att vi inte hade missat Monty Python's Spamalot uppträda. När familjen var på semester i London för några år sedan så gick jag, Lisa och mamma och såg på denna musikal, och den är så bra! Underbart rolig och vacker, gillar du Monty Python humorn så rekommenderar jag den verkligen! Jag skulle till och med säga att musikalen är roligare än filmen den är baserad på. När vi gick och såg den var det andra skådespelare, t.ex. så spelades the Lady in the Lake av svenska Nina Söderquist som var vinnaren av svts "West End Star" program.
 
 
Den sista showen vi såg uppträda innan regnet blev för mycket var Horrible Histories, där vi fick lära oss om Henry VIIIs alla fruar. Divorced, beheaded, died, divorced, beheaded, survived om ni vill veta.
 
Det var minst sagt en annorlunda midsommar, men ack så rolig!