Your friendly neighborhood Spider-Man.

I måndags så hade The Amazing Spider-Man premiär här i London, så jag, min syster och en kompis drog till Leicester Square för att se stjärnorna. Vi ställde oss i kön klockan 13.00, och sen var det bara att vänta tills allt drog igång vid 18.00.
Det började med en dansgrupp som gjorde massa stunts och sprang runt och hoppade och klättrade och låtsas fightas med varandra. Mannen på bilden till höger är Ezra Swerdlow, en producer för bland annat Zombieland och 21 jump street. Det skummaste är bara att jag inte hittar någon information att han arbetat på Spider-man filmen...
Rhys Ifans, eller Luna Lovegoods pappa som min kompis kallade honom, snodde pennorna av folk! Bra för oss, för vi hade ingen penna redo när han kom.
Emma Stone och Andrew Garfield var båda jättetrevliga! Emma var så underbart vacker, och Andrew fantastiskt söt.
Hela dagen var så himla rolig, och jag längtar redan tills nästa filmpremiär!

introduction to blogging

Ahh, det fruktade första inlägget. Jag antar att det är bara att få det överstökat.

HEJ. Mitt namn är Elin. Jag gillar katter, film & TV, godis, nagellack, bakning, katter (kändes att det behöver nämnas igen) och att resa. Bor för tillfället i London, denna underbara stad. I framtiden hoppas jag på ett eller ett annat sätt jobba med film, gärna som klippare eller något annat inom post-production. För tillfället jobbar jag inom roomservice på ett hotell, vilket är väldigt kul!

På min blogg kommer du finns mycket film, då mina favoritaktiviteter här i London är att gå på bio med mitt unlimited bio kort och att springa på filmpremiärer. Fast jag har aldrig haft en blogg tidigare, så jag tror att vi lite får se hur saker och ting utvecklas. Jag kan förhoppningsvis visa lite coola ställen i London jag tycker är värda att se, dela med mig av goda recept och kanske posta bilder av söta katter (fast det är väldigt få katter i London har jag märkt).
That is it for now, see you around!