Karlstad

Snart börjar Webb och Multimedia i Karlstad. Väldigt nervös och excited, så som det ska vara. Mina två systrar ska också gå i skola där, så vi har fixat en trea att dela på. På kartan på internet ser det ut som att lägenheten ligger i skolan, så nära är det allt! Vi håller på att packa för fullt, vilket alltid är lite svårt. Den första augusti får vi tillgång till stället, längtar efter att se hur det ser ut. 

LOUISIANA

 
I onsdags drog familjen (minus Lisa som är i Kenya) till Danmark för campingsemester. Nästan varje år åker vi en sväng till Danmark för camping, men nu hade det faktiskt varit ett tag sedan förra gången, så det var kul att se det gamla tältet (som vi har haft så långt jag kan minnas) igen. En utflykt till Louisiana, ett museum för modern konst, blev det en dag, och var för mig höjdpunkten på resan.
Vi rörde oss mest på Yoko Ono's Half-a-wind show, där tyvärr var bilder inte tillåtna där, men kika på hemsidan om ni vill se lite. Det var en väldigt rolig utställning där man uppmuntrades att delta i vissa verk. En annan utställning (också med fotoförbud) var den av Tara Donovan. Hon hade skapat stora, underbara, skulpturer av alla möjliga material. Sugrör, tandpetare, papperstallrikar, you name it. 
Ett önsketräd fanns också, not unlike det jag såg i London förra året. Jag satte upp en önskan om att få en bytta godis, mina priorities är ju på topp! All in all ett väldigt fint och spännande museum värt ett besök.

Mor och Far

Idag gick jag igenom gamla album från när mina föräldrar var unga (inför deras 100-årsfest) och varenda bild är underbar! Vet inte riktigt om det är för att mina föräldrar är ytterst talangfulla fotografer, eller om det bara är något med tiden de var tagna, och själva analoga fotografierna. Jag lär mig också saker om mina föräldrar. T.ex. så gillade de att klä upp deras katt Skrållan i diverse utstyrslar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma gillade att posa på en Dalahäst
 Pappa var lite lik Daniel Radcliffe ibland
och mamma och pappa är det sötaste paret någonsin! Men det visste jag redan innan. De har varit ihop sedan andra året i gymnasiet and are still going strong.

Bitesize goodies

 
I dagar, nej VECKOR, har jag gått och varit suger på churros. Kombinera det med min lust åt att pröva fritering igen, och min tisdag var planerad! Jag hade sett ett recept på Cooking Classy på churro bites som såg så otroligt gott och ganska så lätt ut, och det var det också. Jag glömde faktiskt helt att ha i saltet, men de klarade sig alldeles utmärkt utan. Skippade också chokladsåsen som man brukar ha på, men de är så goda i sig själv att det inte riktigt behövs.