Rise of the Guardians

Förra veckan var det premiärdags igen, denna gången för den nya julfilmen Rise of the Guardians. Jag tycker att det verkar som en väldigt fin och rolig film, och jag ser fram emot att se den på bio!
 
 
Isla Fisher (om ni inte har sett något med henne, kolla in the Lookout) och Chris Pine var där, och de var båda jättegulliga. Själva premiären i sig var ganska annorlunda mot de andra jag gått på, den var väldigt avslappnad och inte så många var där. Det kan kanske ha något att göra med att det dagen innan hade varit twilight premiär, eller kanske för att det var för en animerad barnfilm. Det var i alla fall väldigt trevligt, och som sagt verkar filmen väldigt speciell och rolig. 
 
Film premiere with Isla Fisher and Chris Pine was calm and wonderful. Very much looking forward to seeing Rise of the Guardians once it hits the cinemas.

Day 07 – A movie that was better than the book

The Iron Giant VS The Iron Man
 

Semestern är över

Nu har semestern hemma kommit till ett slut. Imorgon går planet hem. Blandade känslor, men jag ser faktiskt fram emot det! (det har hänt lite jobbiga grejer i London på senaste, hence the faktiskt).
 
Jag ser fram emot att köpa det fina guld top coatet från OPI's Bond serie. Jag ser fram emot att gå på museeum och måla av mina favorittavlor. Jag ser fram emot att se på massa musikaler och pjäser (Jag vill speciellt se Stephen Fry i a Twelfth Night).
 
 
Jag ser fram emot julmarknader på Londons alla gator. Jag ser fram emot att leta upp stans bästa tea shop och köpa det godaste teet i välden. Jag ser fram emot att smaka alla roliga julsmaker på diverse kaffekedjor.
 
 
Jag ser fram emot de roliga chokladjulkalendrarna tesco erbjuder. Jag ser fram emot att se November månads bild i min Downton Abbey kalender. Jag ser fram emot att dekorera vårt rum med fairy lights och mini gran. Men mest av allt ser jag fram emot nästa semester igen.
 

Familjen utökas

 
Min familj ska skaffa en till katt. Vi har redan två, Freddie och Vera, men snart kommer Rory att joina familjen. Då jag och min syster inte är hemma så ofta passade vi på att åka ut till landet och besöka den lilla kattungen idag. Drygt 6 veckor var den (vet inte om det är en kille eller tjej än) och den kommer flytta hem till dem i början av december. Jag kommer se den igen när jag åker hem över nyår, så det ser jag fram emot. Har den föresten inte världens gulligaste mamma, sicken söt mustasch alltså!
 
 
Det finns inget bättre än kattungar. Så underbart söta och busiga och oskyldiga. Synd bara att jag är allergisk mot katter. Det har faktiskt inte besvärat mig så mycket, jag kan gosa hur mycket som helst med Freddie och Vera utan att jag får problem, och nya katter vänjer jag mig vid ganska snabbt. Dock har ca 6 månader hemifrån gjort att jag tappat denna imunitet, så min hals kliar och jag nyser konstant. Fast det är värt det, oh så det är värt att gosa ner ansiktet i Freddies päls och bära runt Vera så hennes hår sätter sig över alla kläder. Älskar dem mer än allt på jorden, och det kommer bli oerhört svårt att åka tillbaka till London igen.

Let's go to the mall!

 
Jag måste vara ärlig, de flesta dagarna lämnar jag inte huset. Dagarna jag jobbar finns det inte riktigt tid, och när jag är ledig känner jag mest för att sova. Det kändes dock att det var dags att ta vara på tiden i London, så lite shopping fick det bli.
 
 
Jag och min syster drog oss till portobello market för att gå runt i kylan ett tag. Vi köpte en toast rack till mamma, och lite churros (smakar typ som våfflor). Några böcker på oxfam blev det också. Notting hill har de vackraste pastellfägade husen, så himla fint att bara gå runt och titta en stund.
 
 
Efter marknaden blev för kall åkte vi till köpcentret Westfield och stannade där tills det blev mörkt ute. Visste inte hur mycket jag saknat att handla på shoppingcenter förens vi var där, så mer besök kommer det bli!
 
Shopping on both Portobello market and Westfield mall got me out of the house for once.