Kunde inte vara borta så länge

 
Redan innan vi flyttade hem från London planerade vi nästa besök tillbaka, och nu är det bokat! Den 18 Juni bär det dit igen, med teater näst intill varje dag. Som tur var kunde vi fixa gratis boende med gamla kompisar, annars hade det nog varit svårt ekonomiskt. Ser verkligen fram emot att träffa alla kompisar igen, trots att det bara varit tre veckor sedan jag kom hem, haha! Längtar också till all teater vi ska se! Denna gånger blir det the Taming of the Shrew, The Tempest, Macbeth (ska bli kul att se en annan produktion av denna, speciellt eftersom jag älskade den andra jag sett så mycket), War Horse, the Hothouse, the Cripple of Inishmaan, Les Misérable (De kommer ha bytt cast, så det kommer att vara spännande! Älskade de gamla skådespelarna, men det är alltid intressant att se hur någon annan tolkar rollen), the Curious Incident of the Dog in the Night-time och kanske Billy Elliot. All in eight days!

oui oui très bien


/ˈsɔːzbri/

Som del av min och Sofias mad theatre dash tog vi en tre timmar lång bussfärd till Salisbury med vår kompis Remi. Målet med resan var att se den Oscar Wilde inspirerade musikalen A Man of No Importance med Fra Fee i en av rollerna. Vi hade dock några timmar innan föreställningen att gå runt i staden, och tur var det, för det var en mycket mysig stad.
 
Denna underbart vackra park blev vårt sovrum senare på natten. Vi var för fattiga/snåla för att betala för ett motellrum för natten, och nästa buss tillbaka till London gick inte fören 7.20 på morgonen. Men varför ska man vara ung och oförståndig om man inte kan få sova utomhus i en främmande stad för att se en musikal med en söt pojke i en av rollerna låta som en bra plan? 


Pjäsen var föresten hur bra som helst! Totally worth a night in the cold. Efter pjäsen var slut träffade vi också Fra Fee, och har var hur trevlig som helst! Han frågade om vi skulle stanna i Salisbury, och vi berättade om våra hotellösa planer. Han verkade genuinely concerned och tipsade om en pub som vi i alla fall kunde spendra några timmar i innan de också stängde. Han signerade också ett program med "Keep warm!!".
 
Skulle gärna åka tillbaka en annan gång, då staden i sig var så underbart mysig och genuint Engelsk. Hade gärna också sett Stonehenge, men som sagt, det blir nästa gång!