/ˈsɔːzbri/

Som del av min och Sofias mad theatre dash tog vi en tre timmar lång bussfärd till Salisbury med vår kompis Remi. Målet med resan var att se den Oscar Wilde inspirerade musikalen A Man of No Importance med Fra Fee i en av rollerna. Vi hade dock några timmar innan föreställningen att gå runt i staden, och tur var det, för det var en mycket mysig stad.
 
Denna underbart vackra park blev vårt sovrum senare på natten. Vi var för fattiga/snåla för att betala för ett motellrum för natten, och nästa buss tillbaka till London gick inte fören 7.20 på morgonen. Men varför ska man vara ung och oförståndig om man inte kan få sova utomhus i en främmande stad för att se en musikal med en söt pojke i en av rollerna låta som en bra plan? 


Pjäsen var föresten hur bra som helst! Totally worth a night in the cold. Efter pjäsen var slut träffade vi också Fra Fee, och har var hur trevlig som helst! Han frågade om vi skulle stanna i Salisbury, och vi berättade om våra hotellösa planer. Han verkade genuinely concerned och tipsade om en pub som vi i alla fall kunde spendra några timmar i innan de också stängde. Han signerade också ett program med "Keep warm!!".
 
Skulle gärna åka tillbaka en annan gång, då staden i sig var så underbart mysig och genuint Engelsk. Hade gärna också sett Stonehenge, men som sagt, det blir nästa gång!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar