farväl

Fick reda på idag att the L.A Complex inte kommer förnyas med en ny säsong. Min lillasyster fick mig att börja kolla på det tidigare i år. Första avsnittet var inte så bra, och jag gav nästan upp på det then and there, men så kollade jag vidare och blev helt kär. Alla karaktärer fick en plats i mitt hjärta, inte minst för att programmet kändes så genuint på ett sätt jag ofta saknar i andra program. Vissa program kollar jag på och älskar, men det saknas det där lilla extra som får en att verkligen känna.
 
Förra, sista, säsongen slutade bra. Jag hade kunnat leva med det, om de bara inte var tvungna att lägga till en cliffhanger i den sista scenen. Jag kommer alltså fortsätta hänga. För evigt. Samtidigt funderar jag lite över om det kanske är bättre såhär. Quit while you are on top. Jag kommer ju nu för evigt tycka att det är en underbar serie. Alltid ha den varma känslan i hjärtat när jag tänker på den. Det finns andra serier som jag brukade älska, men som jag nu helt tappat intresse i. De blev dåliga. De utvecklades i helt andra riktningar än jag velat. Eller så fick jag det jag ville och hade inget mer jag ville se. 
 
Så ja, jag föredrar det nog såhär. Även fast jag gärna vill se vad som finns uppe på klippan är det bättre att inte veta än att bli besviken.
 
(btw, kolla på the L.A. Complex. Det är värt det, jag lovar.)

Day 09

A movie with the best soundtrack.

Kommer fuska lite med den här dagen och bara säga anything Hans Zimmer.

 


Free hotel stay

 
Had my guest experience at my fancy ass hotel this weekend. Was beyond amazing.
 

A movie that you’ve seen countless times

Day 08

När jag gillar en film så kollar jag på den ofta. Speciellt när jag bodde hemma och kunde sätta på filmen på tv:n, men fortfarande vara på datorn. Så ja, alla mina favoritfilmer går varmt, men den filmen jag valt är Mamma mia the movie. Just nu de senaste dagarna har jag lyssnat mycket på soudtracket från filmen på spotify, trots min systers klagomål. Jag har bara bra känslor kopplade till ABBA, speciellt då de flesta känslor kring ABBA kopplas till min mamma. Hon är och har alltid varit ett stort fan, and who can blame her? They are the bomb. Filmen utspelar sig ju också i sådan underbar miljö, oh så jag blir sugen på att åka till Grekland när jag kollar på den. Måste hinna att gå på musikalen innan jag flyttar från London, tror att det kommer bli magiskt. 

Favoritlåt från filmen! Eller kanske Honey Honey..., eller Voulez vous.. eller Our last summer.., Alltså för många bra!

Christmas jumpers

I love christmas sweaters, sadly my wardrobe does not reflect this love. I only own three of them, and the bear one is kind of a stretch. The middle one I bought at beyond retro last year in Stockholm, the other two are from the mens section at primark. And yes, I know that bah humbug is not really christmas positive, but I just thought it was so cool that I had to buy it! 
 
 
They are also so very easy to dress up. Just take something with a collar underneath and bam, you're fancy. Hopefully my collection will have grown by next year, but this christmas I'll be wearing the heck out of these three babies.
 

Harrods

 
Today I though it was high time that I visited Harrods. We never actually went inside the store, I just wanted to see their disney princess display windows. The whole neighborhood around it was very posh, but still cosy.
 
 
I also saw Dara O'Briain (comedian, I know him from QI) on the streets with a bunch of shopping bags in his hands. Like I see celebrity look-a-likes everywhere, but this was the real deal, I am 100% sure.
 
 
Next time I visit Harrods I might actually make it inside, but this time I was happy just seeing the amazing outside.
 

update on my life

känner att jag aldrig har någon tid nu för tiden. till något. alls. ändå har jag gjort ganska mycket grejer. här kommer en punktlista för att bring you up to speed.
 • gick på life of pi premiär
 • träffade hiddleston och STEPHEN FRY. 
 • dog
 • har kollat på massa supernatural men ändå inte kommit till när cas kommer
 • köpt en nook då min baby donna blev stulen
 • dekorerat hela huset för julen
 • ätit massa godis
 • men också börjat springa igen så det jämnar ut sig
 • lyssnat på den här låten typ 24/7
 • gått på pjäsen uncle vanya
 • och sen hälsat på laura carmichael vid the stage door
 • jobbatjobbatjobbat
 • typ det tror jag