farväl

Fick reda på idag att the L.A Complex inte kommer förnyas med en ny säsong. Min lillasyster fick mig att börja kolla på det tidigare i år. Första avsnittet var inte så bra, och jag gav nästan upp på det then and there, men så kollade jag vidare och blev helt kär. Alla karaktärer fick en plats i mitt hjärta, inte minst för att programmet kändes så genuint på ett sätt jag ofta saknar i andra program. Vissa program kollar jag på och älskar, men det saknas det där lilla extra som får en att verkligen känna.
 
Förra, sista, säsongen slutade bra. Jag hade kunnat leva med det, om de bara inte var tvungna att lägga till en cliffhanger i den sista scenen. Jag kommer alltså fortsätta hänga. För evigt. Samtidigt funderar jag lite över om det kanske är bättre såhär. Quit while you are on top. Jag kommer ju nu för evigt tycka att det är en underbar serie. Alltid ha den varma känslan i hjärtat när jag tänker på den. Det finns andra serier som jag brukade älska, men som jag nu helt tappat intresse i. De blev dåliga. De utvecklades i helt andra riktningar än jag velat. Eller så fick jag det jag ville och hade inget mer jag ville se. 
 
Så ja, jag föredrar det nog såhär. Även fast jag gärna vill se vad som finns uppe på klippan är det bättre att inte veta än att bli besviken.
 
(btw, kolla på the L.A. Complex. Det är värt det, jag lovar.)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar